Διαχείριση πολυκατοικίας- Έκδοση κοινοχρήστων Νέα Σμύρνη

Ο διαχειριστής μιας πολυκατοικίας στην Νέα Σμύρνη (και γενικότερα φυσικά) είναι ο εντολοδόχος των υπόλοιπων ενοίκων για την διαχείριση των κοινοχρήστων υποθέσεων μιας πολυκατοικίας. Στην εποχή μας ο διαχειριστής θεωρείται ήρωας! Αυτό γιατί, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων των ανθρώπων σήμερα και του περιορισμένου ελεύθερου χρόνου τους και φυσικά τις “παρεξηγήσεις” και τις κακές σχέσεις μεταξύ των ενοίκων που συχνά υπάρχουν, καθιστούν πολύ δύσκολο έως αδύνατον κάποιος να αναλάβει οικειοθελώς την θέση του διαχειριστή μια πολυκατοικίας.Για τους λόγους αυτούς, η εταιρεία μας έρχεται με την υπηρεσία της Διαχείριση πολυκατοικίας- Έκδοση κοινοχρήστων Νέα Σμύρνη να απαλλάξει τους ενοίκους από το έξτρα βάρος της ευθύνης βοηθώντας στην ομαλή λειτουργία και την διευθέτηση όλων των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση της πολυκατοικίας σας ΑΜΕΣΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Εμπιστευτείτε την Διαχείριση της Πολυκατοικίας στην εταιρία μας και εξασφαλίστε την ηρεμία στις σχέσεις των ενοίκων, Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ώστε να σας παράσχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες!

 

Διαχείριση πολυκατοικίας- Έκδοση κοινοχρήστων Νέα Σμύρνη

 

Έκδοση κοινοχρήστων Νέα Σμύρνη.

Βάζουμε τέρμα στον “μπελά” της διαχείρισης και της έκδοσης κοινοχρήστων των πολυκατοικιών στην Νέα Σμύρνη!  Με την υπηρεσία μας έκδοση κοινοχρήστων αναλαμβάνουμε εμείς τους δύσκολους υπολογισμούς και τα κοινόχρηστα που αναλογούν σε κάθε ένοικο της πολυκατοικίας.

Μέσα από την υπηρεσία μας αυτή οι ένοικοι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθούν ή ακόμη και να έρθουν καν σε επαφή ή αντιπαράθεση με τους υπόλοιπους ενοίκους. Επίσης, αναλαμβάνουμε εμείς να ενημερώσουμε τους ενοικιαστές κάθε μήνα ώστε να γνωρίζουν πλήρως για όλες τις δαπάνες και τις οφειλές τους σχετικά με τους κοινόχρηστους λογαριασμούς της πολυκατοικίας τους.

Τι προσφέρουμε με την υπηρεσία μας έκδοση κοινοχρήστων στην Νέα Σμύρνη;

 • Συγκεντρωτικές καταστάσεις λογαριασμών σε Νέα Σμύρνη με στοιχεία που η ανάγνωση τους είναι απλή και κατανοητή σε όλους.
 • Μηνιαία ειδοποιητήρια σε όλους τους ενοίκους.
 • Εξοφλητικές αποδείξεις με πλήρη ανάλυση των ποσών και των ποσοστών που αναλογούν σε κάθε ένοικο. Με τον τρόπο αυτό απαλλάσσουμε τον διαχειριστή από κάθε “παρεξήγηση” ή “καχυποψία” των ενοίκων προς το πρόσωπο του.

Τι αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας η υπηρεσία μας: Διαχείριση Πολυκατοικίας Νέα Σμύρνη;

Αναλαμβάνουμε για την περιοχή Νέα Σμύρνη:

 • Έκδοση κοινοχρήστων Νέα Σμύρνη
 • Είσπραξη κοινοχρήστων Νέα Σμύρνη
 • Πληρωμή οφειλών πολυκατοικίας (συνεργείο καθαρισμού, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κ.α) Νέα Σμύρνη
 • Τακτική Απολύμανση και απεντόμωση πολυκατοικίας Νέα Σμύρνη
 • Διαχείριση του αποθεματικού της πολυκατοικίας Νέα Σμύρνη
 • Έσοδα και δαπάνες της πολυκατοικίας Νέα Σμύρνη
 • Επισκευή τεχνικών προβλημάτων στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας Νέα Σμύρνη
 • Οργάνωση των γενικών συνελεύσεων της πολυκατοικίας Νέα Σμύρνη
 • Άμεση επικοινωνία με τους ενοίκους για ζητήματα της πολυκατοικίας Νέα Σμύρνη

 

Δείτε επίσης:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Link